Δήλωση προσβασιμότητας

Το Ινστιτούτο Νέας Τεχνολογίας (ΙΝΤ) δεσμεύεται να διασφαλίσει την προσβασιμότητα του ιστότοπού του σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου της 4ης Απριλίου 2019 σχετικά με την ψηφιακή προσβασιμότητα των ιστότοπων και των εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα των δημόσιων φορέων. Η δήλωση προσβασιμότητας ισχύει για τον ιστότοπο: https://www.cybersafesenior.eu/

  • Ημερομηνία δημοσίευσης ιστοσελίδας: 2024-01-29
  • Ημερομηνία τελευταίας σημαντικής ενημέρωσης: 2024-06-10

Κατάσταση ψηφιακής προσβασιμότητας

O ιστότοπος συμμορφώνεται εν μέρει με τον νόμο για την ψηφιακή προσβασιμότητα των ιστότοπων και των εφαρμογών για κινητά δημόσιων φορέων λόγω των ασυμβατοτήτων ή των εξαιρέσεων που αναφέρονται παρακάτω.

  • Ο ιστότοπος περιέχει βίντεο για τα οποία δεν έχουν προστεθεί υπότιτλοι και ηχητική περιγραφή.
  • Οι φωτογραφίες που βρίσκονται σε ειδησεογραφικές αναφορές δεν έχουν τις κατάλληλες εναλλακτικές περιγραφές για να εξηγήσουν τι περιέχει η φωτογραφία.

Προετοιμασία δήλωσης προσβασιμότητας

  • Ημερομηνία σύνταξης της δήλωσης: 2024-05-10
  • Ημερομηνία τελευταίας αναθεώρησης της δήλωσης: 2024-06-10

Η δήλωση συντάχθηκε βάσει αυτοαξιολόγησης που διενήργησε ο δημόσιος φορέας.

Συντομεύσεις του πληκτρολογίου

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις συνήθεις συντομεύσεις πληκτρολογίου σε αυτόν τον ιστότοπο

Ανατροφοδότηση και στοιχεία επικοινωνίας

Υπάρχουν προβλήματα σε αυτόν τον ιστότοπο λόγω μη τήρησης των απαιτήσεων ψηφιακής προσβασιμότητας; Αναφέρετε το με email στο int@newtechlodz.com

Στην αναφορά σας, παραθέστε:

  • Το όνομά σας,
  • Τα στοιχεία επικοινωνίας σας (π.χ. αριθμός τηλεφώνου, e-mail),
  • Η ακριβής διεύθυνση του δικτυακού τόπου στον οποίο βρίσκεται το μη προσβάσιμο στοιχείο ή περιεχόμενο,
  • Περιγραφή του προβλήματος και της μεθόδου επίλυσής του που θα σας εξυπηρετούσε περισσότερο.

Χειρισμός αιτημάτων και παραπόνων σχετικά με την προσβασιμότητα

Θα απαντήσουμε στην αίτησή σας το συντομότερο δυνατό, το αργότερο εντός 7 ημερών από την παραλαβή της.

Εάν η προθεσμία αυτή είναι πολύ σύντομη για εμάς, θα σας ενημερώσουμε σχετικά. Στην ενημέρωση αυτή, θα δώσουμε μια νέα προθεσμία μέχρι την οποία θα διορθώσουμε τα σφάλματα που αναφέρατε ή θα προετοιμάσουμε τις πληροφορίες με εναλλακτικό τρόπο. Αυτή η νέα προθεσμία δεν θα είναι μεγαλύτερη από 2 μήνες.

Εάν δεν είμαστε σε θέση να διασφαλίσουμε την ψηφιακή διαθεσιμότητα του ιστότοπου ή του περιεχομένου που ζητήσατε, θα σας προσφέρουμε πρόσβαση σε αυτόν με εναλλακτικό τρόπο.

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τις ενέργειές μας, μπορείτε να υποβάλετε καταγγελία στον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Κρατικού Ταμείου Αποκατάστασης Αναπήρων (PFRON). Ελέγξτε πού βρίσκεται το γραφείο του PFRON https://www.pfron.org.pl/kontakt/ και τα υποκαταστήματα του PFRON https://www.pfron.org.pl/o-funduszu/struktura-organizacyjna/oddzialy-funduszu/

Εάν εξακολουθείτε να έχετε σχόλια σχετικά με τις δραστηριότητές μας που σχετίζονται με την ψηφιακή προσβασιμότητα, μπορείτε να τα αναφέρετε στον Διαμεσολαβητή https://bip.brpo.gov.pl/pl/content/zlozenie-wniosku-do-rzecznika-praw-obywatelskich.