Politika zasebnosti

Z uporabo našega spletne strani se vsak uporabnik strinja z določbami Politike zasebnosti.

Kdo smo

Naš spletni naslov je: https://www.cybersafesenior.eu.

Komentarji

Ko obiskovalci pustijo komentarje na spletni strani, zbiramo podatke, ki so prikazani v obrazcu za komentarje, pa tudi IP naslov obiskovalca in niz uporabniškega agenta brskalnika za pomoč pri odkrivanju neželene pošte.

Anonimiziran niz, ustvarjen iz vašega e-poštnega naslova (imenovan tudi hash), se lahko pošlje storitvi Gravatar, da se preveri, ali je v uporabi. Pravilnik o zasebnosti storitve Gravatar je na voljo na:https://automattic.com/privacy/. Ko je vaš komentar odobren, je vaša profilna slika javno vidna v kontekstu vašega komentarja.

Mediji

Če ste registrirani uporabnik in nalagate slike na spletno stran, se izogibajte nalaganju slik z EXIF oznakami lokacije. Obiskovalci spletne strani lahko prenesejo in preberejo celotne podatke o lokaciji iz slik na strani.

Piškotki

Ko komentirate na spletni strani, lahko shranite ime, e-poštni naslov in spletno mesto v piškotke. Te informacije se bodo uporabile za samodejno izpolnjevanje obrazca za komentarje pri prihodnjih obiskih. Piškotki potečejo po enem letu.
Ko obiščete stran za prijavo, bomo začasno nastavili piškotek, da ugotovimo, ali vaš brskalnik sprejema piškotke. Ta piškotek ne vsebuje nobenih osebnih podatkov in bo izbrisan, ko zaprete brskalnik.
Ob prijavi bomo ustvarili več piškotkov, ki bodo shranili vaše podatke za prijavo in izbrane možnosti zaslona. Piškotki za prijavo potečejo po dveh dneh, piškotki za možnosti zaslona pa po enem letu. Če izberete možnost “Zapomni si me”, bo vaša prijava veljavna dva tedna. Ko se odjavite iz računa, bodo piškotki za prijavo izbrisani.
Če spremenite ali objavite članek, bo v vašem brskalniku shranjen dodaten piškotek. Ta piškotek ne vsebuje osebnih podatkov in preprosto označuje identifikacijsko številko objave, ki ste jo pravkar urejali. Poteče po enem dnevu

Vstavljena vsebina z drugih spletnih mest

Članki na tem spletnem mestu lahko vsebujejo vstavljeno vsebino (npr. videoposnetke, slike, članke itd.). Vstavljena vsebina z drugih spletnih mest se obnaša enako, kot če bi uporabnik to spletno mesto obiskal neposredno.

Te spletne strani lahko zbirajo podatke o vas, uporabljajo piškotke, vgrajujejo dodatna sledenja tretjih oseb in spremljajo vašo interakcijo z vstavljeno vsebino, vključno s spremljanjem vaše interakcije z vstavljeno vsebino, če imate račun in ste prijavljeni na to spletno stran.

S kom delimo podatke

Če zahtevate ponastavitev gesla, bo vaš naslov IP vključen v poslano sporočilo.

Koliko časa hranimo vaše podatke

Če pustite komentar, se vsebina in metapodatki shranijo za nedoločen čas. Zaradi tega lahko samodejno prepoznamo in odobrimo naslednje komentarje, ne da bi jih vsakič poslali v postopek moderiranja.
Za uporabnike, ki se registrirajo na našem spletnem mestu (če obstajajo), osebne podatke, ki jih posredujejo, shranimo tudi v njihovem uporabniškem profilu. Vsak uporabnik lahko kadar koli pregleda, popravi ali izbriše svoje osebne podatke (razen uporabniškega imena, ki ga ni mogoče spremeniti). Te podatke lahko pregledujejo in spreminjajo tudi skrbniki spletnega mesta.

Kakšne pravice imate glede svojih podatkov?

Če imate uporabniški račun ali ste na tem spletni strani pustili komentarje, lahko zahtevate, da prejmete izvoženo datoteko osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas, vključno z vsemi podatki, ki ste jih posredovali. Zahtevate lahko tudi, da izbrišemo vse vaše osebne podatke, s katerimi razpolagamo. To ne velja za podatke, ki jih moramo hraniti iz upravnih, pravnih ali varnostnih razlogov.

Kam pošiljamo vaše podatke

Komentarji obiskovalcev se lahko preverijo s samodejno storitvijo za odkrivanje neželene pošte.

Spremembe politike zasebnosti

Pridržujemo si pravico do spremembe zgoraj navedene politike zasebnosti z objavo nove politike zasebnosti na tej podstrani.